You are here

Elsparkcykel – Kul för alla!

En elsparkcykel kan ha många fantastiska funktioner, särskilt om du vill komma kvickare fram än till fots, men samtidigt inte vill färdas i bil!

Elsparkcykeln kan användas till en stor mängd olika saker. Antingen till att köra till skolan, köra till en vän, eller bara för att ha kul på vägen i din vardag. Det funkar utmärkt att ta en tur ensam, eller att åka med polare eller andra barn!

 

Ger en mer lekfull och rolig vardag!

En rolig vardag byggs upp av en skojig och innovativ omgivning, och i listan av saker som kan bidra till det kan vi garantera att en elsparkcykel kommer först. Det är roligt och bekvämt att köra, och det kan användas av alla. Oavsett ålder, helt tryggt för både barn och vuxna. Dessutom är dess användningsområde mycket brett och det bestämt helt av dig som förare!

 

Fordonet är smidigt även för vuxna som vill kunna glida fram snabbt till och ifrån jobbet, kanske ut med hunden, eller till mataffären runt hörnet.

 

Fem olika elsparkcyklar!

Det finns många olika typer av elsparkcykel som kan passa dig individuellt, och det beror just på om du är ett barn eller en vuxen. Det kan både vara skillnad på dina preferenser över utseende och modell, men också vilken elsparkcykel du föredrar att glida runt på!

 

Nedan finns fem beskrivningar av elsparkcyklar, och du får även en bra introduktion till var och en.

 

Bright Plus 120W 24V

Ett bra val – ett rolig val

 

Med denna fantastiska elektriska elsparkcykel, Bright Plus 120W 24V, så får du chansen att uppleva en totalt perfekt färdupplevelse. Elsparkcykeln är lämplig för alla åldrar och kan köras av personer på upp till 80 kg.

 

Elsparkcykeln är elektrisk och behöver därför laddas. Efter en full laddning kan fordonet färdas mellan 8, och 12 kilometer.

 

Fordonets styre håller handbroms och gas, elsparkcykeln kan sedan köras i 12 kilometer i timmen.

 

Elsparkcykeln är i mycket god kvalitet och har en stor och kraftfull motor på 120 watt.

 

En elsparkcykel som inkluderar allt

Med denna fantastiska skotrar ingår allt som rimligtvis kan behövas under din körning och återhållsamhet av ditt fordon. Batteri, uppladdnings-kit, med mera. Batteriet är ett 24V 4,5AH-batteri. Den elektriska elsparkcykeln väger endast 12 kilo, så den är mycket smidig och lätt att transportera om ett behov uppkom.

 

Fordonets mått är L78 cm x B48 cm x H88 cm.

 

 

Megaleg 250W 24V Black

 

Jättekul och mycket enklare

 

Denna elsparkcykel kan köra upp till 18 km/t, och den kan användas av fordonsförare på upp till 80 kg. Samtidigt kan i princip alla lämpliga åldrar köra fordonet, som är både stabilt och stadigt.

 

Elsparkcykeln här kan köra upp till 15 km på en laddning, vilket är riktigt långt för ett elektriskt fordon.

 

Det rörliga styret har ett gångjärn och kan justeras i höjd i förhållande till användarens egna längd. Så du behöver inte oroa dig om du är lång, eller kort.

 

Det finns bakre skivbroms, så att du får en effektiv och bättre bromsförmåga än många andra alternativ.

 

Megaleg elsparkcykeln har även med sittplats som ett tillbehör i köpet, om du känner att det är bekvämt att sitta under din körning. Sätet går även att tas bort utan problem ifall du upplever att du av annan anledning vill stå medan du kör.

 

Riktigt mycket för pengarna!

Denna elsparkcykel kör med en kraftfull motor på 250 watt och batteriet är 24V 7AH. Du kan alltid effektivt få med dig denna smidiga elsparkcykel på färd, den går både att fällas ihop, och så väger den endast 11 kg. På många sätt så är det ett riktigt dunderpaket för priset du betalar.

 

Laddare och batteri och annan nödvändig för elsparkcykeln levereras i köpet, så du kommer inte sakna något vid leverans.

 

Skoterns mått är L780 x B380 x H920 mm

 

BLACK PLUS 250W 24V –  den både elektriska/manuella elsparkcykeln!

Ett roligt sätt att ta dig runt!

 

Med denna elsparkcykel får du ett mycket trevligare sätt att transportera dig runt på. Det är ett perfekt medel för en bekväm åktur, du kan bestämma själv om du kör bekvämt med vinden i ditt hår, eller om du hjälper till och pushar på. Det är helt upp till dig!

 

Denna elsparkcykel har en maximal hastighet på 30 km/t och kan ha en förare med en maximal vikt på 100 kg. Det är helt klart värt pengarna och du kommer aldrig att tycka att din färd till mataffären är tråkig igen.

 

En elsparkcykel med allt

Denna elsparkcykel har en motor på 20W och batteriet 24V 7AH – blybatteri. Du kan köra mellan 15-20 km på en enda laddning.

 

Den väger 18 kg och mäter L110 x B50 H100 cm.

 

Den elektriska elsparkcykeln har handbroms på sitt styre, och riktigt kraftfull broms, för din och andras riktiga säkerhet!

 

 

 

Twister med 8-tums däck från Nitro Motors.

Coola elsparkcykel från tyska Nitro Motors.

 

Elsparkcykeln har namnet Twister och är försedd med stora 8-tums däck av högsta kvalitet. Den har en mångsidig förmåga till vilken körstil som helst, och är byggd i slitstarkt material av högsta kvalitet.

 

Du kan nå hastigheter på hela 30-35 kilometer i timmen när du glider fram på denna elektriska elsparkcykeln, det är en häpnadsväckande hög hastighet på en elektrisk elsparkcykeln och kan förstås därför också behöva köras av en mer erfaren förare.

 

Det är generöst utrustad med riktigt bra skivbromsar, placerade både framför och bakom i fordonets två däck.

 

Det finns också en stötdämpare, som tillsammans med de stora 8 tums hjul säkerställer optimal komfort vid användning av elsparkcykeln i både mjuk terräng, och stadsfärd.

 

Det rekommenderas att barn under 16 år inte använder den elsparkcykel och den kan samtidigt max klara en belastning på 120 kg.

 

Det tar mellan 4-8 timmar att ladda upp Twister, och sedan kan du köra ca 23 km per laddning. Längden du kan köra per laddning påverkas av ett flertal faktorer, tillexempel så bidrar underlag och backar/nedförsbackar den energiförbrukning som elsparkcykeln använder. Detsamma gäller förarens egna vikt, och körstil.

 

Elsparkcykeln kan vikas superlätt, så det kan lätt transporteras runt i en bil eller liknande.

 

Motorn använder hela 1000 W, vilket är orsaken till den höga hastigheten och fordonets imponerande potential.

 

Dimensionerna på elsparkcykel är 110 x 28 x 115 cm, nettovikt är 38 kg och bruttovikt är 42 kg.

 

Du kan få detta underverk till elsparkcykel i både svart, röd och orange färg.

 

 

Extremt snygga MegaLeg 48V Brushless på imponerande 1500 W!

Exklusiv elsparkcykel, för dig som letar efter en högkvalitativ produkt.

 

Denna elsparkcykel är generöst utrustad med massor av bra funktioner, som alla bidrar till att skapa en trevlig och effektiv upplevelse när du använder denna gigant av en elsparkcykel.

 

Strömmen är på hela 1500 W, vilket ger elsparkcykeln en toppfart på så mycket som 45 kilometer i timmen. Det är otroligt imponerande för alla typer av elektriska fordon, och kan till och med jämföras med mopeder eller enklare motorcyklar.

 

Det är otroligt snabbt för ett sådant litet och mobilt fordon. På samma gång är det fortfarande smidigt, och inte alls svårt att manövrera på grund av sin enkla vikt!

 

Elsparkcykeln är naturligtvis också utrustad med utmärkta bromsar. Det har skivbromsar och de är både placerade fram och bak. De ser till att du kan stoppa elsparkcykeln snabbt och effektivt, även när du använder den med hög hastighet. Du behöver inte oroa dig för fordonets säkerhet, men det bör självklart köras av en erfaren individ.

 

Den elektriska elsparkcykeln kan mycket smidigt vikas, vilket innebär att du kan transportera den smidigt i en bil, eller i offentlig trafik utan problem.

 

Däcken är 6,5 tumm racing-äck och den maxvikten som elsparkcykeln tolererar är 140 kg.

 

Det tar ungefär sex till tio timmar att ladda elsparkcykel, den hanterar sedan upp till 35 kilometer på en enda laddning. Brushless är en riktig tungviktare på marknaden för elsparkcykel!

 

Vikten av elsparkcykeln är 46 kg och måtten är 117 x 35 x 48 cm.

 

Har du blivit klokare inför ditt val?

Efter att ha läst dessa beskrivningar av de olika elektriska skotrarna så har du förhoppningsvis fått inblick i vilka som är bäst för dig eller någon i din familj.

 

Du har förhoppningsvis utvecklat en enkel uppfattning om vilka skotrar som är lämpliga för unga barn under 16, men även de som kan passa dig som äventyrlig vuxen.

 

Kvalitet är viktigt

Som konsument är en hög kvalitet alltid det viktigaste, och hållbarhet måste vara i toppen. Alla dessa elsparkcykel är av hög kvalitet och du kommer att se att de har en längre hållbarhet än vanliga skotrar – även som de samtidigt har imponerande prestanda. Vi rekommenderar att du betalar det lilla extra för skotrar som dessa för att din upplevelse som konsument ska vara på topp.

 

Ditt val, din glädje

Du kan läsa mer om de olika skotrarna vi har att erbjuda, så att du kan få en ytterligare djupgående inblick i vad de erbjuder dig och din familj. Det är viktigt att du är noga med ditt val då en elsparkcykel har potential att bli en riktig höjdare!

 

Vad du än väljer så önskar vi dig och din familj lycka till i framtiden med era/din nya elsparkcykel, som vi även garanterar kommer att göra din vardag skojigare!

Läs också: Guide till airboards